Hei!!

Tekemisen puute, ei mennaan jaksa mitään tehdä, joten koneella vaan oon ja kuuntelen vaan jotain kappaleit you tybesta. Ja eksyin sit viime vuoden lauluihin, ja oma suosikki oli Tanskan All Night Long. On se vaan niin hyvä! Nyt voisinkin kertoo kaikist muista mun suosikeista mitä tulee mieleen.

BB eli Big Brother. Sitä on tullu katottuu jonkun verran, ekasta kaudesta en mitään muista vaikka pari kertaa katoinkin (olin vaan niiiin nuori) Perttu (?) tais sen voittaa jos en ihan väärin muista. Toinen tuotantokausi oli sellanen et katoin ja muistan siit Sarin (oma lempparini), Kakin ja sit sen Ollin jol oli niin kamalat hiukset. Nii ja sit niil oli se joku lentomatka tehtävä, ja niitten piti istuu krapulas monta tuntii "lentokoneessa" :D   Sit ehdoton ykkönen kolmaskausi  ja Sauli <3 (kaikkien aikojen lemppari) se on niin ihana katoin sen ekstran (?) mis se oli vieraana. Se niitten aikusia ja lapsia tehtävä oli huippu! "Lapsille" kalanmaksaöljyä päivittäin :(  . Nyt tulevaa kautta en oo jaksanu seurata, ku se ei vaan mua kiinnosta.

8143010478533293855web_0.jpg

1884958.jpg

1884962.jpg1884964.jpg <3

GG eli Gossip Girl. Sellanen teini sarja, mut just sopiva mulle. Lemppareina siinä on C ja B (Chuck & Blair). Ne on ihanii yhdes, harmi et ykkös kauden lopus ku ne oli saanu toisensa ni sit C vaan hyppää sänkyyn sen sisustajatytön kanssa.Kakkos kausi alko jus Yhdysvalloissa mut ovelana katon sen netistä samaan tahtiin ku se esitetään siellä. !!! Eka jakso oli loistava, siin oli ihanii kohtauksii varsinkin C:n ja B:n välillä mut oli muillakin ja hyvä et vanhukset (vanhemmat) oli jätetty pois. Mä en jaksa vaan kattoo niitten tylsii valintoi ja elämää. Enempää en kerro !!! Jos haluutte tietää et mist katon niin kysykää.

gossip-girl.pnggossip-girl20.jpggossip-girl-blair-chuck-photo-1111.jpg

OC. Kyllä katsoin sitä ja En kato enää. Se vaan oli sellanen massa juttu, ja mitä toiset edellä niin sitä minäkin perässä tein. Sillon lemppari oli Marissa, mut nyt varmaan jos kattoisin niin Summer olis ykkönen.

the-oc.jpg

Enempää kaks kirjaimisii ohjelmii en keksiny. Ja mul oli jotain asiaakin tänne mut unohdin nyt sen :( No jaa tä oli tällänen pika postaus vaan ilman kuvii, oten Heips!! jälleen.

~Prinsessakakku

Muok//: Lisäsin kuitenkin muutaman kuvan.