Viimein pääsen tänne! Eilen ei ainakaan kone näyttäny mitään vuodatuksen sivuja, mutta nyt sujuu jo nätisti. Oon vaan taas unohtanu et mitä kaikkee mun piti tänne kirjottaa, mutta laitan nyt kaiken mitä muistan :) , kuvia en jaksa siirtää ku se kestää vaan niin kauan. Äsken huomasin et lokakuun 15 on ollut kansainvälinen blogipäivä! Sillon on pitäny kirjottaa jotain, jos siis on oma blogi. Täältä voi lukee lisää. Mä EN tienny tosta mitään, mutta tulin silti kirjottaa tänne sillon! Mulla on ennustajan taitoja oon aina tienny sen :D . En kuitenkaan ilmottanu blogiani tuonne, joten en kai ihan noudattanu ton päivän ideaa, mut sitä ei lasketa :) .

Torstaina (eka lomapäivä!) siis sato joten pääsin käyttämään ekaa kertaa uutta sateenvarjoani ♥ . Äsken etin Googlesta jos siitä olis vaikka kuvaa, ja arvatkaa mitä löysin? Mun sivu tuli sinne kuva hakujen tulokseks! :D Tässä todiste , kyl kannatti tulla tänään kirjottaa. Ainoa miinus tossa on se et siin on se harmaa laatikko, joka kiusas mun blogia kuukauden sillon joskus. (saattaa muuten vieläkin tulla kun tuolta kategorioista painaa :C  ). Tää on viel laitettava: Haaveileeko joku kahvattomasta sateenvarjosta? Jos vastaus on kyllä niin tässä teille sellanen :)

Nubrella on kahvaton sateenvarjo

Ne jotka haluu tietää enemmän käykää tuolla. Tuo olis kätevä pyöräillessä, ellei se sitten lennä tuulen mukana pois. Joo siitä torstaista piti kertoo et laahustin sit märkänä kirjastoon ja lainasin 4 Muumi DVD:tä jotka oli tarkotus sit kattoo kotona. Yks ei sit kuitenkaan toiminu :( , mistä pitääkin maini kun palautan ne.

Perjantaina raahauduin kaverinkaa ♥ ostoksille, mutta en ostanu muuta ku Heseltä lastenateria :) (mukana tuli Peppi DVD) . En muista kyl et mitä tein loppu päivän? Jotain turhaa koneella varmaan :) .

Lauantaina taisin kattoo Muumeja uudelleen ja sit tein äikkän esitelmän Hella Wuolijoesta, mikä jäi kyl vähän kesken.

Tänään taas olin kisulini kanssa metsässä ja vastaan tuli sauvakävelijä mummoja 3, oravia 2, pikkuisia talitinttijä (joita kissani himoitsi) 5, tikkoja 1 ja koiria 0 !! Voinkin laittaa tänne näitä ihania vanhoja muumeja ♥

Kuvat täältä. Vielä sellainen asia että uutta pohjaa kaipaisin blogilleni, kun alan jo kyllästyä tähän :) . Taidankin mennä tästä metsästämään uutta pohjaa, joten ulkoasu saattaa muuttua aika mielenkiintoisen näköiseksi välillä. Jos joku tietää jotain ihania pohjia niin voi kertoa. Lisäksi kaipaisin lisää noita alkuperäisiä muumikuvia niistäkin voi mainita!

P.S Muumien suusta kuulee välillä aika hauskoja juttuja, tämän nappasin siitä Näkymätön Ninni jaksosta

Muumimamma: Ninni otatko teetä?

Ninni: (nyökkää myöntävästi)

Muumimamma: Selvä kaadan sinulle mehua.

:D käyhän se noinkin lisää noita lausahduksia on koottu tänne.