Moi!

Viimein sain raahattua itseni koneelle, kun viikonloppuna oli kauheasti muuta puuhaa  ja tänään oli kokeet mihin piti lukea. Nyt kuitenkin tulin, ihan syysloman kunniaksi!

Viikonloppuna paras lapsuuden ystäväni ♥ (kauhean mummomainen ilmaisu) tuli meille ja puuhattiin kaikkea tosi kehittävää :D . Perjantaina mentiin kaivelemaan mun vanhoja barbeja, ja niistä sitten vedettiin vaikka mitä juttuja :)  Leikittiin jopa barbeilla! (ikä: 15 & 17 v. ) Ainoa mies barbini oli vailla vaimoa ja perhettä, joten hän liittyi Unelmien Keijo-mies  -kilpailuun :D , kaikkien naisten oli pukeuduttava naamiais asuihin (prinsessoja oli melkein kaikki, mutta merenneito ja kuningatar Elisabet löytyivät myös) ja keijo istui tynnyripäässä nukkekotini katolla. Sitten keijo haastatteli naisia vuorotellen ja ilmeni että joukossa oli myös ruotsalainen (ei osannut suomea yhtään) joka istui hiljaa tuulikoneen vieressä ja Keijo kuolasi tynnyrin alla (tynnyri oli muuten siksi etteivät naiset oli nähneet Keijon naamaa). Anoreksia barbi, se oli selvästi kevyeempi kuin barbit normaalisti on, tosin hän joutui luovuttamaan kun lensi taidokkaasti ja mursi selkärankansa :( . Ja löytyi joukosta muuten uskovainen jolla ei ollut vaatteita, selässä oli pupu tatuoituna (kuului ennen pupu uskontoon). Muita outoja ei kai löytynyt, paitsi barbeja jotka eivät halunneet lapsia (pudotettiin heti). Toisella kierroksella naiset ja Keijo saivat tehdä keskenään mitä tahansa :D . Joten ruotsalainen  tuli raskaaksi! Kolmaskierros olikin yhtä paniikkia, kun ruotsalainen synnytti Pikkumyyn, uskovainen muuttui budhaksi ja Keijosta tuli pedofiili joka nappasi sellaisen pikkubarbin vaimokseen. Lopulta Keijo taisi kuitenkin mennä sen anoreksiabarbin kanssa naimisiin!  :D

Kehittävää, ja taisin selittään tuon aika hankalasti, mutta ei voi mitään. Lauantaina oli jonkun sukulaiseni 80 v. synttärit eli nähtiin vasta illalla. Kun ei jaksettu tehdä mitään alettiin lukemaan joitain vanhoja Suosikkeja (ei oo tullu pitkään aikaan enää) ja niistä tietenkin naurettiin sille Kimppalle ja sille toiselle Ongelma palstalle (ei tietenkään haluttu pilkata ketään, mutta ne jotkut jutut on vaan niin hupaisia :D ) .

Sunnuntaina katottiin sitten koko päivä muumeja videolta, eli aika laiskaa touhua mutta kun mitään muutakaan ei jaksanut tehä.

Äsken kun etsin sopivia barbi aiheisia kuvia niin muistin että oli siellä vielä sellainen irtopää barbi. DeviantArt:ssa barbi näyttää olevan suosittu angstauksen kohde, kun joka toisessa kuvassa on "verinen" / päätön barbi :( . Niitä en kuitenkaan laita tänne. (paitsi tän)

Barbie_Girl_by_DalaiHarma.jpgBarbie_by_BeKissable.jpgThe_Death_of_Barbie_by_pitip0nk.jpgBarbie__s_Shoe_Closet_by_Pamplemousse02.

Muuta mulla ei kai oikeesti oo, paitsi että hankin sellaset pinkit Roosanauha sakset! Kaikkia varmaan kiinnosti, mut ne vaan on niin söpöt. Nyt meen kattoo GG:n, moikka!

GG = Gossip Girl