Heh, laiska kun olen niin en laittanut sitten tuonne kuvia (enkä ylipäätään mitään), joten säästän ne muutamat kuvat ensi kertaan. Ihan pikaisesti nyttenkin vaan tulin ku en viittiny olla ilmottelematta mitään. Sunnuntaina oltiin siis sellasella päiväristeily hömmelillä ja ihan ookoo reissu oli. Taisin vaan syödä niitä herkkuja liikaa :( . Aluks mentiin aamiaiselle (otin 2 ckroisanttia (?), kiwin (?) puolikkaan, anaksen paloja, ja jätskiä. Nii ja niitä jaffakeksejä) ehkä tuli liikaa syötyy, mutta sitä ei ajatellu sillon. Sitten kun oltiin vaihdettu laivaa nii rynnättiin sinne pääruualle (ranskalaisia, nakkeja, lihapullia ja pari kurkkuviipaletta SITTEN sitä suklaavaahto/moussea aivan liikaa :( , jätskiä jälleen suklaa kastikeella). Edustin taas niin hienosti kunnon ruoka annos tapoja :D mutta ei voi mitään, kun varastoon piti syödä. Seuraavaks laivalle pääsen aikasintaan tammikuussa. Nyt tän hienon laihdutus blogin alotuksen kunniaksi voisin kertoo et en ostanu melkeen ollenkaan karkkii! Vaan kaks (sellasen metallipurkin ja muovi tötterön) ja imppasin varmaan kaikki tuoksut läpi ja laitoin käteen (tai ranteeseen) monta kerrosta, ni saatoin tuoksahtaa ihanasti :D . Ruuan jälkeen pelattiinki koko loppupäivä Wii sporttia veljeni X ja Yn kanssa. Tosin sitä olis saanu käyttää vaan maksimissaan 20 min/pelaaja mutta meitä oli kolme ja me vaihdettiin keskenämme joten ei me kauheesti tehty mitään pahaa :) . Annettiin kuitenkin puol tuntii ennen satamaa niille toisille se eli huomioitiin kyl nekin.

Nyt pitäis tehä enkun käännöslauseita mutta ei oikeen energia riitä, ku kaiken kulutan tähän luovaan kirjottamiseen. En napannut laivalta yhtään kuvaa että ette saa mitään todistus aineistoa että olin siellä ollenkaan :D sitä voittekin miettiä koko yön yli.

sea_by_TroubleNight.jpg

P.s otsikko tulee niinkin kaukaa kun että laivalla oli tietenkin myös ruotsalaisiakin. Meinasin laittaa tähän äsken jotain hienoa ruotsiks mut sit huomasin et en mää osaa ruottii nyt illalla ainakaan yhtään! :´(

Toi on kyl pakko laittaa että mun aktiiviset ruotsalaiset lukijat ei loukkaannu kauheesti (ettehän?). Oon kuitekin käyny ruotsissa ihan muutenkin ku laivalla pelkästään ja opiskelen aktiivisesti ruotsia ja.. öö.. no siin oli jo aika paljon, joten "Puss och kram!"  Kiitos Amandalle tuosta lainauksesta huom! luen (okein selaan) ruotsalaista blogia!