Olen ollut siis aika paljon mökkeilemässä, mutten ole silti ruskettunut varmaan ollenkaan :( ,mutten myöskään palanut yhtään :). Merestä löytyi jopa simpukoita! Aika pieniä, mutta kuitenkin siis simpukoita en ennen ole Suomestä löytänyt muita kuin kotiloita ja meduusoja. Mutta onko tämä siis yleistä että löytää simpukoita Suomesta? Mukana mökillä oli Joyce Carol Oatesin Blondi, kertoo siis Marilyn Monroen elämästä hieman erilailla kuin elämänkerrat.   

 happy_marilyn_by_aramismarron.jpg

Kuvan hymy on minusta pelottava, samaan aikaan todella epäaito hymy, muuttuu avun pyynnön näköiseksi jos katsoo pelkkää naamaa pitkään. associated%20press_marilyn_monroe_seven_ marilyn-monroe.jpg

Hiaman lisää kuvia, mutta tulin siis eilen kotiin mökiltä n. 22.30 ja sain ensimmäiseksi kuulla kissanvahdiltani :) että kullanmuruni oli tuonut elävän linnun sisään! lintu kyllä pääsi pakoon ulos ja kissa viiletti perään, miten mahtaa linnun käyneen? tosin kissani tuntien lintu ei elävänä pois päässyt . Kaiken lisäksi kissani ei syö mitään itse pyydystämäänsä, vaan jättää kaiken nurmikolle. Linnusta tuli mieleen että näin mökillä pienen linnunpojan joka oli aivan pörröinen ja pikkuinen ♥ 

 Pes%E4st%E4+pudonnut.jpg 

Odottamani Hesan reissu jää väliin, kun kummitätini tuleekin tänne! Ja luultavasti muu perhe tulee sunnuntaina Lapista, voin varmaan lainata heiltä muutaman kuvan tänne :) itse en ole koskaan Lapissa kesällä ollut, vaan talvella laskettelemassa. Sellaiset ihanat n. 13. tunnin automatka :/ huoh. ne ketkä eivät ole kokeilleet niin varoitan että ei sovi kaikille. Meillä on aina mukana DVD laite että saamme katsottua muutaman elokuvan, okei aika monta :) . Nyt menen syömään lettuja (minulle paistetaan :) ) ja meillä on myös villivadelmahilloa, nam. mutta hei sitten!

~ Prinsessakakku

P.S. ostin kissalleni uuden pannan, voisin ottaa siitä kuvan tänne, mutta tässä hurmaava mirrini 1784007.jpg ( Kuvaa olen vähän muokannut).