OIkeesti eilen ku tulin kirjottaa tänne ni sit ku olin kirjottanu kaiken ja tarkastelin tätä, niin painoin jotain väärin ja kaikki tekstit hävis! No ajattelin et kirjotan sen sit uudelleen, mutta taas käviniin et kaikki tekstit katos! _evil2__by_crula.gif Sit kyl oli sellanen olo et olisin voinu heittää koko koneen ikkunasta ulos. Mitä en tietenkään tehnyt, joten katotaan jos tänään saisin kirjotettuu ja julkastuu tän (en kirjota enää neljättä kertaa!!!)

tard_set_2_by_crula.giftard_set_1_by_crula.gif

Elikkä vaikka taisin ittelleni vannoa perjantaina että en pyöräile ennen maanantaita, ni kuitenkin päätin sit rikkoo oman lupauksen ja poljin vähän vaatteita ostamaan. Ja heti meni ketjut pois paikoiltaan! no taitavana tyttönä sain ne takas _ride_a_bike__by_crula.gif ihan ite siis! Viimeviikon pyöräilystä kerty yli 90km _lol__by_crula.gif ja siihen päälle vielä lenkit mitä koirien kanssa, niin kyllä sitä tuli liikuttua. Nii ostin siis ittelleni villakangastakin (vaikka ennen oon pyrkiny välttämään sitä, no vuodessa viisastuin) harmaa väriltään ja siinä on vielä piilonapitkin tuolla alla. 59.99 € (?) oli siis hinta ja H&M:stä löytyi.

1942996.jpg1942999.jpg1944806.jpg

Sen lisäksi mukaan tarttui nuo helmet. Äiti muuten sano kotona että tuo takki on aivan äitiystakin näköinen, kiitti äiti! Takki ei kuitenkaan tänään päässyt kouluun asti, vaan nappasin tuulitakin jolla olisi sitten parempi olla kävelytestissä. Mutta sitten selvisi ettei meillä ollutkaan kävelyä vaan SHOW TANSSIA! Mun rytmitajulla ei paljon tanssita (tai voihan sitä tanssia, mutta näyttää vaan niin kamalalta ettei kehtaa _nomouth__by_crula.gif). No huomenna sitten otan sen kouluun. No tähän voisin sit laittaa viikon lopun loisto kuvia joita sain napattua. expozure_avatar_by_crula.gif

1944854.jpg1944861.jpg1944876.jpg1944884.jpg1944959.jpg1945014.jpg

Tuollaisia söpöjä nappasin meidän pihalta. Perhoskuvia on itselläni monta lisää, mutten laita niitä tänne jos vaikka joku innostuu kopioimaan niin saa sitten vaan tuon yhden. Alimmat kaksi eivät sitten kuulu niihin luontokuviin vaan äiti toi viime viikolla tuon Rhett -kirjan, joka tosin saa odottaa että koulun ja kirjaston kirjat on luettu ensin. Ja tuo mielenkiintoinen kangaspalanen on villapaitani selkäosa, jonka sain lauantaina valmiiksi. Siinä sitten se  ) reuna tulee ylös ja se | (tai ainakin pitäisi olla) alas. Nyt kuitenkin laitan oman kulta Murmelini kuvia tänne _owww_cute__by_crula.gif   Eipäs kun ensin kuvan siitä mitä ällöä meidän suihkulähteestä löytyi _unhappy__by_crula.gif

1945027.jpg

Kuollut hiiri/joku rotta eläin, oli hukutettu sinne. Ja tiedän kyllä kuka sen on sinne heittänyt, nimittäin oma kissani tietenkin joka niin ihanasti aina keksii kaikkea ällöttävää kun vanhat pyydystys ja tappokeinot alkavat kyllästyttää _sad__by_crula.gif. No nyt kuitenkin voisi olla murmelini vuoro (joka on varmaan pyydystämässä uuta saalista ulkona) :blowkiss:

1945105.jpg1945115.jpg1945135.jpg1945154.jpg1945171.jpg

Nuo kuvat valitsin vaikka kolme alinta olikin sellaisia vahinkokuvia mutta aika hienoja silti! Siinä taisi olla pääosin kaikki, en tiedä milloin taas tänne tulen ehkä huomenna kun katon samalla Gossip Girlin _cinema__by_crula.gif , joka muuten tulee tänään illalla nettiin. Kävijälaskurikin toimii taas kun itselläni ei ainakaan eilen toiminut ja hieno lukuhan sillä on, vielä lisää kävijöitä ja se nousee tuhanteen 1_000_pageviews_by_crula.gif , laitoin näitä hymiöjuttuja tänne vaihteeksi niin saa vähän piristystä tekstiin. Tosin taisin laittaa niitä vähän liikaa, mutta ei se mitään. Nämä voisin vielä laittaa ja keksiä jonkin järkevän jutun jotta ne sopivat. _Mmm____pancakes__by_crula.giftuo koska kohta saan syödä lettuja. _Ketchup_anyone___by_crula.gif juu ja tuo voisi olla minulle aivan mahdollista. _wc_anyone___by_crula.gif voi toinen vaan kiusaa, tähän ei ole mitään juttua. Sitten vielä nämä pääsevät Girlfriend_Smiley_by_crula.gif 

Emote_Styles_by_crula.gif    _ILIKEHOTGIRLS__by_crula.gif    _ILIKECOOLBOYS__by_crula.gif   , no nyt voisin lopettaa ennen kuin menee reippaasti yli. Halauksien kera moikka! :date:

~Prinsessakakku

P.S. nuo kategoriat ovat vähän tyhmät, sillä tämäkin kirjoitus olisi sopinut moneen paikkaan (mm. ostokset, valituset..) no kuviin laitoin sen kuitenkin, ihan vaan omien valokuvien takia.