Moi!

Pikanen käynti täällä, ja mitään asiaa ei kai oikeen oo mut voisin kertoo tänne nyt vaiks meneillä olevista jutuista. Ensin on villapaidan kutominen ja kuva (alla) on luultavasti Forever 21:stä tai luulen ainakin sen olevan, mutta enää se ei siellä ole. Kuukausi sitten se oli vielä siellä....

1840830.jpg

Tuollainen sen pitäisi olla kun se joskus valmistuu. Väri punainen (isoveli lankaa) ja en ole vielä aloittanut mutta pian kyllä! -tai niin olen itselle luvannut :) . Muutan myös tuohon taskuun napit ja puikot alustavasti kokoa 6. Tuonne sitten vaan joku poolo tai pitkähihainen juttu alle niin kelpaa talvella kulkea. Olen joskus kutonut myös villasukat (ihan hyvät), lapaset (ihanat, mutta lanka on aika kutittavaa) ja kaulahuivin (kamala kammotus joka on kaksi kertaa leveämpi kuin pitempi ) . Jos tuo nyt onnistuisi niin voisin laittaa tänne kuvan ja ylpeillä sillä :) eli jos kuvaa ei näy niin tiedätte siitä tulleen kamala.

Juu ja teemaan liityen keväällä pitäisi ommella joku hame juttu ja malli on vielä vähän hakusessa, mutta sellainen että voisi sitä päättäjäisissä pitää. Harkinnan alla ovat:

1840857.jpg

1840859.jpg

1840920.jpg

1840922.jpg

1840925.jpg

1840932.jpg

1840939.jpg

1840952.jpg

Siinä teille ensimmäinen osa hameita ja kyseiset hameet löytyvät Forever21:stä. Tai ainakin minä olen ne sieltä joskus löytänyt, mutta onhan niillekin voinut käydä niin kuin tuolle paidalle että ovat poistaneet sen mallistostaan. Mutta ehkä vähän juhlavampaa saisi olla ja pirteän värinen myös, ei mitään synkkää joka ei minulle oikeen sovi. Omia lemppareita on eka, viides, ja siitä loput. Pieniä muutoksia niihin tekisin että tulisi mieleiset. Ja toinen osa tulee pian perässä mutta siihen asti Heippa!

~Prinsessakakku

Ainiin vaihdon pohjan TAAS joten unohtakaa aikaisemmat höpinät. Pohja varmaan vieläkin Seinäruususen tai hänen aikaisempia juttujaan (piristysruiske), niin ja kivoista pohjista voi vinkata, mutta yritän pitää tuon pohjan nyt vähän aikaa käytössä kun siinä on niin kivat värit ja fontit :D .