Laiska oon ollu ku en oo jaksanu tulla kirjottamaan mitään vaikka aihetta olis ollu :( , no nyt kaikki tulee kerralla. Olin ihan unohtanu että keskiviikkona oli ne mömmökisat (suom. matematiikkakilpailut, kyllä mömmö on paljon helpompi sanoa/kirjottaa), niistä ei oo paljon muuta sanottavaa ku että penkin alle meni :) . En voi kyl sanoo et harmittais ku tiesin sen etukäteen  että näin tulee käymään. No en oo kyl viel saanu sitä takas (eli voi viel toivoo et kymppi tulee), ehkä siin on sama juttu ku kotsanesitelmän kanssa. Opettaja siis melkeen juoksi näyttämään sitä muille kotsan opettajille kun sai sen käsiinsä, sillä oli melkein sellanen ilme ku leijonalla joka on nähnyt sopivan saaliin aivan nokkansa vieressä :D . En oo ees nähny sitä sen jälkeen vaikka kyllä se muitten esitelmät on raahannut aina mukaan, mikä johtikin siihen tulokseen että se esitelmä on kehystetty niitten pieneen kotsanopettajien omaan yhteiseen kahvihuoneeseen. Voisin sit laittaa kuvan siitä kun saan sen takas. Sitten torstaihin. Aamulla oli siis uintia (minkä ovelasti vältin) ja tein hienoja painonnostoja punttiksella. Siinä on monia hyviä puolia että punttis on lasitettu niin että siitä näkee altaille. Poikienpukukoppien ovi on sellai et niitten täytyy mennä punttiksen ohi JA jos siitä menee joku lihaksikas uimaripoika, niin menee vaan sellaseen laitteeseen et on PAKKO kattoo sinne altaille päin ja samalla näkee VAHINGOSSA niitä jätkiä paremmin (muutama jätkä luuli ittestään vähän liikaakin kun käveli sellai ei normaalisti). Olen niin ovela :). Perjantaina ku tulin koulusta niin postien joukossa oli ihana sakkolappu :( Pitää maksaa kymppi siitä että katoin ennemmin uimaripoikia kuin hammaslääkärin naamaa. Mut mä tosissaan luulin että mulla olis ollu se vasta ens viikolla! No maamantaina yritän hoitaa ton homman kuntoon. No illalla mentiin sit kaverin kaa viel elokuviin (katottiin Hight School Musical 3) ja kierrettiin vähän kauppoi samalla, mutta en ostanu muutaku jätskiä! Italialainen vaan on niin hyvää (nam), kannattaa kokeilla. Sainkohan tohon tiivistettyä kaiken? Kyl kai, mutta taisin äsken ettii vähän liiiikaa kuvii ja nyt tungen ne kaikki tänne :) . Kaikki jälleen Devian Art:ista, en laittanu mitään hakusanaa, katoin vaan suosituimmat valokuvat.

Morning_mood_by_madxxgenius.jpg

Tää on vaan niin ällö et pakko laittaa :tears: , Jaaha ei sit suostu näkymää, no tässä linkki. Ja `Gwarf on tehnyt monia uskomattomia kuvia.

The_Cherry_Tree_by_Gwarf.jpgTop_Of_The_World_by_Gwarf.jpgThe_White_Alley_by_Gwarf.jpgdaaf39dd9f47f8b5.jpgA_Dream_Of_Summer_by_Gwarf.jpgHack_The_Snack_by_Gwarf.jpg

Juu eiköhän tuo riitä kuvat, suosittelen kuitenkin katsomaan nuo muutkin kuvat mitä miehellä (?) on. Kaikki kuvat on hienoja, mutta päättäkää itse minkä gategorian sieltä valitsette :) En varmaan tuu tänne ennen perjantaita, joten siihen asti moikka!