Hellouu!

Tänään olin ostoksilla, ja kuvasin jopa kaikki hankintani tänne.

 1921608.jpg Pepin sai Hesen lastenaterian mukana, ja Kartellin esitteen nappasin  mukaani, tuolit tuosta esitteestä. Myös Peakin esitteen nappasin, ja takki siitä.

1921611.jpg1921629.jpg1921631.jpg1921635.jpg1921639.jpg1921641.jpg1921647.jpg1921653.jpg

Päivän paras oli kuitenkin elementin kassaista löytyvä Uusi Ihana Svean Piponi ♥♥♥! Kannatti lähteä ostoksille kun vielä takki ja villapaita (en ostanut vielä) löytyivät kanssa.

Shopping_by_MissMatzenbatzen.jpg

Otsikko ei oikein mitenkään sovi tähän muutenkuin että sain uuden pussin purkkaa :) . Joten tänään oli hyvä päivä. Vielä en ostanut sitä trikoo kangasta babaani, mutta katsoin kuitenkin ja tiedän millaisen laitan siihen. Sekä nappeja villapaitaani yritin etsiä mutten löytänyt mieleisiä. Niin ja sain taas uuden "haluan tehdä tuollaisen" kokemuksen kun Eurokankaassa oli myytävänä sadetakki kangasta, mikä taas johti laajaan netti surffailuun jotta löytäisin itselleni sopivan mallin. Tässä muutamia löytöjä (kaikissa ei ole kuitenkaan sadetakki pääosassa):

               Nättejä, en vaan tiedä mitkä kauppat noita myy :(  . Koirille löytyy muuten varmaan enemmän sadetakkeja kuin ihmisille.

Löysin sellaisen iPod kaijutin laitteen jossa oli samassa myös vessapaperiteline :D Pitäisi varmaan tilata sellainen... Mut joo niitä takkeja piti laittaa tänne. Suoraan sanottuna oon nyt pikkasen pettyny ku yhtään ihanaa takia ei tullu vastaan paitsi tää

Ja toikaan ei oo alkuperänen vaan sitä on muuteltu :( . Takin teko kyl nyt siirtyy siihen et sadetakit tulee muotiin. Huomenna tuun varmaan taas kirjottelee tänne, mut jos en tuu ni sitvainakin maanantaina. Tähän loppuun on laitettava yks surullinen juttu, meinaan meijän pihan oli tällänen

1921761.jpg Sulonen pikku sieni, sit se kasvo isommaks 1921768.jpg Tässä tulee tän tarinan surullinen osa: Mun ääliö veli meni ja potkas jalkapallon sienen päälle! Joka tietenkin hajos :´( . No okei ei se niin surullista oo, mut se oli söpö :) . Sienisissä tunnelmissa moikka!

~Prinsessakakku