Moi!

Ei se laatikko varmaan ikinä poistu. Vika ei siis ole pohjassa, kun olen kokeillut varmaan sataa pohjaa. Tässä pohjassa se vaan tulee tuon otsikon eteen harmillisesti (muissa vasempaan kulman ylä reunaan). Pois sen saa vaikka avaamalla kommentti laatikon.

Otsikko on siis Kuvittelua, niille joilla se harmaa neliö on sen edessä, niin tiedoksi. Tässä on nyt tälläisiä muutamia haave juttuja ja muutenkin kuvien kommentointia.

1896125.jpg1896144.jpg

Oma asunto/koti. Kerrostaloon ensiks varmaan vuokralle. Eikä kämppiksiä sinne, kiitos! Tai eihän siinä mitään vikaa ole mutta mä vaan tarviin omaa tilaa, ja omia juttuja. En uskaltais käyttää sen toisen tavaroi ku varmaan rikkoisin ne, ja toisin päin. Sitä paitsi lemmikki kriisi tulis vastaan aika pian. Kissani ♥ vaatii tilaa :) Muutamia tavaroita oon miettiny valmiiks mitä haluisin sit hankkia:

 image.php?id=1794 läpinäkyvä pallotuoli    by. Eero Aarnio        Block-lamppu, valkoinen johtolamppu   by. Harri Koskinen  Sateenvarjoteline sateenvarjoteline  by. Eva Schildt      Spaghetti-mittaspagettimitta    by. Serge Atallah Victo-valaisinkattolampu by. Seppo Koho   Eero Aarnio sai Compasso d'Oro-palkinnon   Nuo  Eero Aarnion suunnittelemat tuolit hankin joskus lapsilleni (jos tietenkin saan joskus lapsia).  Ja lisää Eeroa on vaan hankkimis listalla ja tämän voin hankkia sinne asuntooni sitten heti kun saan rahat :) Tipi design Eero AarnioTuo on jopa kivempi kuin se ponisammakko joka Eerolta löytyy.

 Ensin Muuramen Hyllystö-työpöytä, ja sitten Artekin Kaluste setti (joka meillä kotona on). No noita tuskin heti hankin, vaan tyydyn johonkin halvempaa ensin. Todellinen kaluste asuntooni on tuon alla olevan kuvan tuoli valkoisena.

Fanett-tuoli Isovanhempien ullakoltalöysin ja itselleni adoptoin :)  .

Mutta todellinen haluan, haluan! reaktion koin tämän jääkaapin kohdalla

Smeg FAB28RRO jääkaappi, pinkki 

Jääkaappien myötä heippa!

~Prinsessakakku