Hei!

Täällä yksi flunssasta kärsivä tyttö päätti palata takaisin blogimaailmaan. Pääsyy: netti yhteys oli poikki, joten tänne en päässyt, mutta nyt pääsee :)

  I_hate_being_sick_by_duhitsmia.jpg  

Tuollainen flunssa kuva. Niin ja oli mulla ihan asiaakin nimittäin ne rippijuhlat oli ja meni 24.8, joten nyt kun on naimalupa :D niin täytyy vielä mies löytää.

Ensin mentiin kirkkoon hoitamaan se kirkollinenpuoli

Church_by_craig_352.jpg

Olen kyllä mestari etsimään kuvia, ja EI kirkko oli ihan peruskirkko (tuo kuva vaan tehostaa sitä tunnelmaa). Kirkko osuus sujui ihan hyvin, jos tietenkin unohdetaan ne muutamat mokat...

pretty_girl_by_nayein.jpg

Sitten jatkoille kotiin, ja mulle oli tehty jopa suklaakakkua (3kpl) . Ja kuten kuvasta voi päätellä asun siis Irlannissa :D , okei tuokin kuva olivaan netti löytö.

Larafairie_stock___Dark_Dress__by_larafa

Noihin kuviin tulee nyt jotkut ihme reunat...  Yritin tänne etsiä kuvaksi valtavaa lahja kasaa, mutta ilmeisesti kuvahaku ei mua ymmärtänyt kun antoi vain jotain luontokuvia

present_by_LeaR1T.jpg

Niin tai näin, kuvasin kaikki lahjani :)

1876803.jpg1876809.jpg1876811.jpg

Ruusuja tuli tietenkin, ja nuo kaksi kaunokaista saivat edustaa koko ruusumäärää (ja niillä oli kunnia paikka huoneessani). Valkoinen oli rippikuvassa ja punainen kaveriltani.

1876837.jpg

Ristini, on siis tuollainen (kuva on aika kökkö, ja piti pienentää aika paljon että saa edes jotain selvää :( mutta itse tykkään rististäni. Muita saamiani koruja oli Kalevalan Vanamo -sarjan kaula- ja rannekoru ja sormus.

1876845.jpg

Tuo kuva ei kyllä ole yhtään eduksi, mutta saa siitä ainakin selvää. Sydän koru ei kuulu sarjaan, mutta lahjaksi sain sen myös.

1876888.jpgNomination Products

Ensin oma Nomination koruni, ja kuvan huonon laadun takia virallisilta sivuilta otettu parempi kuva. Mulla siinä on siis tuollaisia helmiä ja nimi lukee toisella puolella. Ja astioitakin tuli muutama, mutta niistä en jaksa kuvaa laittaa. Ja tietenkin rahaa tuli :) mikä auttaa jatkossa.

Muuta ei varmaan ole enää muuta, joten hei!

~ Prinsessakakku