Katon tässä just samalla tota Sairaala ohjelmaa neloselta, ja siin laitettiin äsken nenään joku koukku joka meni suuhun asti (joku ällö harjotus). Sitten sen jälkeen tungettiin potilaan suuhun sellanen tähystysputki (mikä piti nielasta, ja sit se putki vaan meni kurkusta mahalaukkuun)  ja yritin ite SYÖDÄ samalla niin on kyl ihme etten ite oksentanu :( . No nyt se kyl jo onneks loppu. Niin mun piti varmaan taas tulla sunnuntaina höpöttää jotain, mutta, mutta....  en sit kuitenkaan tullu ku säädin jotain omaa bloggerin pohjien kaa. En kuitenkaan löytänyt täydellistä pohjaa, ja niitä muutamia mitä kokeilin, ne ei edes suostuneet näkymään! Yritän nyt keksii jotain suht järkevää tähän, hmm... No ainakin oon edenny siinä villapaidassa! taka ja toinen etuosa on jo valmiit (joo, en oo yhtään hidas tai mitään), nii ja maaliskuuksi tuo pitäisi saada valmiiksi (jippii!). Voisin ihan laittaa jälleen sen paidan kuvan että muistan mitä oon tekemässä :)

1840830.jpg

Punasena siis. Mainostan tota mallia nyt kunnolla tän loppuvuoden ajan. Paidan kuvaa en enää löytänyt mistään, mutta oletan että sen sai tilattua Forever 21stä (juu olen sanonut tämän ainakin kerran jo, mutta muistutan vaan). Huomenna kouluun pitää mennä jo 7.50!!!! Jotkut ääliö Taitajakisat (kaikilla 9luokilla ilmeisesti on) voisinkohan ottaa ton villapaidan mukaan ja kutoo siellä kun muut "kannustaa" meijän luokkaa. Ei me voida varmaan kahta tuntii seisota, kysynkin tota viel joltain :) . Ens keskiviikkona meen säätää jotain omaa johonkin 9luokkalaisten matikkakisaan (?), älykäs päähänpisto (mut mua yllytettiin). En siis osaa matikkaa varmaan ku ihan pikkasen, mut kun sanottiin et toi ei voi laskee numeroo ainoastaan nostaa ni meikä menee :D. Sitten marraskuussa KUN paita on VALMIS, niin pitäis alottaa se oma päättötyöasu. Voisinhan minä niitä hameita kattoo taas vähän ja sitten kun jaksan niin laitan tänne ne mahdolliset mekot mitkä voisin ottaa.

Kaverinkaa suunniteltiin tänään et voitais mennä kattoo toi Hight School Musical 3, joku päivä sit ku ehditään ja jaksetaan. Alotin äsken kattoo tota ihme Braz (?) elokuvaa, mut en jaksanu kattoo ees puoleenväliin sitä eli oli aika onnetonta räperrystä. Noni oon nyt tunnin pitäny tätä auki enkä oo vieläkään keksinyt mitään järkevää kirjotettavaajoten taidan mennä vaan nukkuu. Moido!

P.s. tungin tän tonne murjotuksiin, ku eiks tää olluki aika synkkää valitusta?