Bloggeriin tein itselleni blogin, mutta kun huomasin ettei siihen kirjotukseen voinut vaan kopioida hiirellä niitä haluaimiaan kuvia, vaan ne pitää tallentaa ensin koneelle ja sitten ladata bloggeriin :( , en kyllä jaksa niin tehdä. Joten sitten kun siirryn käyttämään vain omia kuvia, palaan sinne. Tänne voin sitten kuiten tarpeen tullen laittaa jotain, kun vuodatus ei toimi tai muuten vaan kiukuttelee. Kuitenkin nyt viimein sain siirrettyä pari kuvaa kameralta tänne, niimpä laitankin nyt ne heti.

2011001.jpg

Sateen varjoni "Isabella" (koulussa kaverini nauroivat sille ja nimittivät sen Isabellaksi), sen pään saa pyörittämällä irti, minkä testasin koulussa :D kummitätini (joka asuu siis Helsingissä) sai kunnian hakea tuon Day:sta, hinta oli vajaa 20€ . Ei ehkä parhaimman laatuinen, mutta hienosti kesti sateen ja tuulen kun pyöräilin kotiin perjantaina (kääntyi vaan kaks kertaa ympäri). Muumimaailmassa mukana ollut varjoni käntyi ympäri varmaan satakertaa ja lopulta siitä katkesi sellainen metalli tikku (vaarallinen paikka se Muumimaailma). Sitten nappasin viimein kuvan kännykästäni.

2011079.jpg

Tollanen aika perus, Vapaavalinnassa oli muuten tollasia purkkihuulirasvoja, ja nappasin sieltä sen persikan tuoksuisen purkin. Niitä purkkeja ei saanut auki siellä kaupassa joten en tiedä mikä tuoksuu parhaimmalle (tuo ei ollut niin hyvä kuin luulin) jos hankin vielä tuollaisen niin otan sen vaniljan seuraavaksi. Eilen kokkasin suklaavaahtoa samalla kun äiti teki jotain ihme kakkua.

Cooking_Amy_by_esotericsean.jpg

Meillä oli liivatelehdet samassa kipossa (mulla 4 ja äitillä 8 ). Sitten kun tuli mun aika napata ne mun lehdet siitä ja laittaa ne sen suklaan joukkoon, niin taisin napata muutaman ylimääräsen lehden :) ja sitten teimme myös yhteisen kerman ja äiti laittoi sen vaan jotenkuten tasan ja hoputti mua sekoittamaan sen suklaan sinne muun vaahdon joukkoon. En siis ehtiny sekoittaa niitten ohjeitten mukaan sitä mömmöä vaan heitin ne kaikki sekasin vaan (tein muuten kaksin kertasen taikinan ja unohdin kaksinkertaistaa muutaman määrän). Sitten kun sen otin jääkaapista niin oli koko mömmö liisteröitynyt sellaiseksi yktenäiseksi kipon muotoiseksi hyytelöksi ;( . Äsken äiti heittikin koko ällötyksen pois, joten musta ei kyllä taida mitään mestari kokkia tulla.

Äsken löysin tuolta DeviantArt:ista tälläisiä kuvia. Kiitos childrensillustrator:iconchildrensillustrator: !

5bdce56a029ba16e25efaca8a16b2102.jpg1e5472ce35951cd87aa95272dfb7e35c.jpgFantasy___Kasy_05_by_childrensillustratoTime_for_Tea___bl0emetjE_by_childrensill a_cup_of_tea___Pocket_Zoo_by_childrensil

Meinasin laittaa tähän vielä niitä ideoita mitä jouluna askartelen ystäville, mutten taida tänään enää laittaa ja sitä paitsi joku (tietää ite ketä tarkotan) tulisi kuitenkin täältä lukee ja yllätys menis piloille. Huomenna saatan tulla höpöttämään jotain jos kerkeen, moido!