Heips!

Lokakuun kunniaksi tulin kirjottamaan tänne :D Oli mulla ihan oikeeta asiaakin (ainakin melkein). Tein ihan ite videon piirtämällä! Ihanat videoni näkyvät  tässä, ja ensimmäinen video on parempi mutta tajusin vasta sitten että uusin video tuleekin sen tilalle ettei se ehkä näy :(  no kelpaa tuokin.

Umbrella_by_Anuk.jpg

Tänään satoi, joten pääsin autolla kouluun. Tosin kotiin jouduin kävelemään, ja sitten matkalla joku piiperö (ekaluokkalainen) jolla oli koira päästi irti talutushihnasta ja koira hyppäsi päälleni! Ei nyt kunnolla, mutta se lasketaan että sen kuratassujen jälki jäi takkiini. Ja koska avaimet oli jäänyt kotiin jouduin odottamaan ulkona että veljet jaksavat raahautua kotiin avaamaan oven :(  Noiden lisäksi kännykkäni kuoli eilen joten mulla ei oo kännykkää enää! Haluun äkkii uuden, jotta voin taas tavoittaa ihmiset ja saan herätyskellon, mikä on aika kätevä varsinkin kasi aamusin.

Phone_by_Viola94.png

Koulussa muuten tutkimme lehmän sisälmyksiä (sydän, keuhkot, maksa, munuaiset ja silmätkin löytyi niin ja polvi). Niin Ihana hajukin niistä lähti että ihme ettei joku sinne oksentanut (ei kaukana muuten ollu...) Ja elävä rapukin luokasta löytyi, se oli itse asiassa aika söpö vihaisena. No joo youtubesta löytyi muutama ihana video jälleen. Englannin (?) Talentissa esiintynyt 7 vuotias Connie Talbot, joka lauloi  "Over the rainbow"n on levyttänyt lisää kappaleita ja nämä ovat ihania.

Imagine, sitten I believe

Voisin laittaa vielä lisää noita söpöjä videoita, mutta saavat nuo kaksi riittää. Sitten huvin vuoksi laitan taas värikuvia ja nyt vuorossa oranssi (viimeksi pinkki) , koska suurin osa lehdistä on nyt kivan oransseja.  :orange:

Orange_flavored_by_jadvice.jpgOrange_element__Rainbow_series_by_Qa9ed2ORANGE_RULES_by_dejanrushdate.jpgORANGE_by_gilad.jpg

Orange

Orange is a nice sunset, a ripely plucked orange from an old, orange tree.
A cheetah snarling at its prey, and a bridesmaid’s dress at a wedding.
  A flame of a fire cracking the burned wood.
   A freshly cut orange waiting to be bite into.
    A hot pumpkin pie and a candle’s flame flickering in a church.

Siinä oli muutama kuva, mutta nyt moikka!

~Prinsessakakku