Hellou!

_for_the_love_of_film__by_fangedfem.jpg

Kahden viikon aikana mulla on ollu elokuva putki, ku oon katsonu vaikka mitä elokuvii. Tässä nyt listaan niitä:

Myrsky. Mainitsinkin jo siitä aikasemmin joten en enää uudelleen laita mitään erikoista.

21 Dresses.

twenty_seven_dresses.jpg

Hauska ja sellainen lauantain iltojen viihteenä hyvä, mutta ei mitenkään erikoinen. Kannatta katsoa jos tilaisuus tulee.

Mamma mia.

Mamma%20Mia!%20Posters.jpg

Musiiki oli parasta, ehdottomasti. Hauska tämäkin oli. Saa sitten nähdä että ostanko elokuvan vai Abban cd:n  :D . Itse pidin eniten siitä ranta kohtauksesta Sofin ja Skyin (?) välillä. Muuten elokuvassa se äiti varasti huomion itselleen, mikä oli hivenen julmaa :(  .

Sinkkuelämää.

Sex and the city

satc_l.jpg

Ihana, ei täydellinen, mutta lähellä. Carrie ( Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Carlotte (Kirstin Davis) ja Samanthalla (Kim Cattrall) säheltävät oman elämänsä kimpussa ja juoruilevat toisilleen. Eniten pidän Charlotesta, hän vaan on sellainen ihminen johon samaistun.

Nanny diaries.

nanny_diaries.jpg

En sano vielä mitään, ehkä sitten kun olen katsonut loppuun.

Wall-E.

WALL-E Wallpaper

wall-e_3.jpg

Söpö, söpö söpö <3 . Pidin, ainakin alusta. Wallien ja Evan rakkaus suhde oli niin suloinen. Suosittelen katsomaan.                                                                                                                                        Kannattaa olla nimpparit ja saada lahjaksi elokuva lippuja, jotka olisivat menneet vanhaksi pian. BB alkaa kohta joten menen katsomaan sitä. Heips!

~Prinsessakakku