Moikkelis!

Viimein koulu loppui, tosin vain viikoksi mutta silti   Mood: Adoration

Smile_by_siamois.jpg

Tänne taidan tulla sitten valittamaan jos TET paikassa on aivan kamalaa, mitä en usko mutta sitä hän ei voi vielä tietää. Nii ei mulla kai mitään asiaa oikeesti oo mut tulin nyt vaan kirjottaa (ku vaihteeks en valita asioista). Huomenna olis tarkotus mennä vähän shoppaamaan, vaatteita ja tekojalka nyt ainakin. Jalka tulee äikän esitelmään jossa havainnollistan sen miten laastari laitetaan tai sitten vaan varpaiden lakkauksen. Saa sitten nähä mitä keksin, kuitenkin sitä ennen on se viikon vapaa :D. Saatan myös ostaa mustaa trikoo kangasta ja ommella siitä itselleni barbapapan.  BB Saulilla oli viime vuona sellainen.

1884964.jpg <3 ihana, tuolla noita tyynyjä lisää, mutta näistä pidin (eri sivuilta haettu):

 

barbapapa_plush.jpg

Kädet saa toisiinsa magneteilla ja hinta n. 40 €, Omani tulee olemaan musta, ja kaikki yksityiskohdat pinkillä :) . Ei vaikuta haasteelliselta tuon teko. Alin baba on kirjoittajan mukaan uniikki kappale, ja onhan tuo ihana mörrimöykky :) . Siitä linkistä löytyi myös söpö sateenvarjo.

Hiirisateenvarjo, 4426  Mistä päästäänkiin lempipuuhiini kuuluvaan haaveiluun. Löysin toisen lastentarvike sivun josta löytyi mm. söpöjä astioita.

 Iso lautanen, BarbapapaIso lautanen, BarbapörröLautanen, BarbapapaLautanen, BarbapojuMuki, BarbamamaMuki, Barbapapa

Linkki on pakko laittaa että ainakin minä löydän sinne vielä uudestaan. Lisäksi mukaan tarttuisi nämä

08 Prinsessa metalliruukku ALE 30%11 Muumi rantasetti01 Muumipeikko tuoli< tuo on kyllä niin hupaisan näköinen :´)

Puinen magneettijuna

Parempi vaan kun en katsele noita niin en täytä sivua kaikilla ihme söpöilyillä, mutta tähän loppuun vielä kumisaappaita ja muita sade juttuja. Ja niiden jälkeen moikka!

 

 

P.S olin jo unohtaa että se harmaa neliö on poistunut!  :D